Matematik

hjælp, det haster

06. september 2015 af matc9 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Kære alle

Har svært ved at løse den vedhæftede fil , den er kompliceret og vanskelig.

Håber der er nogle som vil hjælpe mig med at løse opgaven. På forhånd tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. september 2015 af Eksperimentalfysikeren

Divider rumfanget med højden og med pi. Uddrag kvadratroden af resultatet. Så har du radius.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. september 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

V = π*r2*h  <=>

r2 = V/(π*h)  <=>

r = √(V/(π*h))

Indsæt nu de givne værdier for V og h.


Skriv et svar til: hjælp, det haster

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.