Matematik

29,989 mio?

10. september 2015 af annahansen2 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

29,989 mio =29,989,000 ? er det rigtigt skrevet? 

8,157 mio = 8,157,000 er det rigtigt? 

håber nogle vil hjælp er pludselig blevet i tvivl. 


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. september 2015 af mette49 (Slettet)

Du skal ikke bruge , (komma) men evt . eller du kan nøgels med at skrive cikrene

29,989 mio =29989000


Brugbart svar (1)

Svar #2
10. september 2015 af CULPØS (Slettet)

Ja det er korrekt. 


Skriv et svar til: 29,989 mio?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.