Matematik

Logorime

10. september 2015 af biddi (Slettet) - Niveau: B-niveau

2:3 = 0,98 opløftet i t 

Hvordan løser jeg det?  Er ret sikker på jeg skal bruge logoritme men ved ikke hvordan?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. september 2015 af mette49 (Slettet)

Skriv heleden oprindelige  opgavetekst her, så kan vi måske hjælpe dig.


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. september 2015 af hesch (Slettet)

Logaritme.

Tag logaritmen på begge sider af lighedstegnet, altså:

log(2) - log(3) = ???????

#1:  Man skal finde t.  Der er jo ikke andre ubekendte.


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. september 2015 af mette49 (Slettet)

log2-log3=t*log0,98

isoler t


Brugbart svar (1)

Svar #4
10. september 2015 af mette49 (Slettet)

log2-log3=t*log0,98              divider med log0,98 på begge sider

brug din lommeregner til at finde værdierne for logaritmerne, sæt dem ind og beregn t


Svar #5
10. september 2015 af biddi (Slettet)

Tusind tak mette49! :-)


Skriv et svar til: Logorime

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.