Kemi

Thermodynamik

11. september 2015 af lhp17 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej :)

Er der nogle som kender en hjemmeside hvor man kan slå værdier op for entalpi, entropi og gibbs energi.

Jeg skal bruge værdierne for entalpi og entropi for følgende stoffer: acrylonitril (g) og propen (g), men jeg kan simpelthen ikke finde det nogle steder.

Håber nogle kan hjælpe mig :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
12. september 2015 af mathon

               \begin{array} {c|c|c|} &\Delta _fH^\Theta /kJ\cdot mol^{-1}&S^\Theta /J\cdot mol^{-1}\cdot K^{-1}\\ \hline C_2H_3N&74{,}0&243{,}4\\ \hline C_3H_6&20{,}0&fandt\; ikke \end{array}


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. september 2015 af Heptan

Værdien som ikke blev fundet i #1 er 266,7 J/(mol K) ifølge Databogen, 11. udgave.


Skriv et svar til: Thermodynamik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.