Matematik

Integrer 3^x

12. september 2015 af NTNTNTNT (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej

Jeg skal integrere 3^x. Men ved ikke hvordan.

Håber, at der er en som vil hjælpe.

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
12. september 2015 af AskTheAfghan

Hint:     ax = (ax/ln(a))'     og     ∫ f(x) dx = ∫ F '(x) dx = F(x).


Brugbart svar (1)

Svar #2
12. september 2015 af Eksperimentalfysikeren

Du skal benytte, at differentialkvotienten til xn er nxn-1.

Stamfunktionen til xn er xn+1/(n+1).

Herfra skulle du kunne komme videre.


Brugbart svar (0)

Svar #3
14. september 2015 af AskTheAfghan

#2     Bemærkning: Den ikke kan anvendes, for der står 3x, men ikke x3.


Brugbart svar (0)

Svar #4
14. september 2015 af Eksperimentalfysikeren

#3 Du har ret. Jeg var vist ikke helt vågen.


Skriv et svar til: Integrer 3^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.