Matematik

Fordoblingskonstant

15. september 2015 af Daisyangel (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hejsa er der en venlig sjæl som kan fortælle mig, hvad tallet k er til formlen T2 = ln(2)/k ud fra de 3 resultater. Har vedhæftet opgaven 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. september 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. september 2015 af mathon

sammenhængen
er:

                    y=b\cdot e^{kx}

                    T_2=\frac{\ln(2)}{k}


Brugbart svar (0)

Svar #3
15. september 2015 af peter lind

Som funktion af tiden kan antal bakterier beskrives med formlen   N = N0ekt hvor N0 er antal bakterier til tiden 0. Til tiden T2  er antal bakterier blevet fordoblet så der gælde 2N0 = N0ek*T2 <=> ln(2) = k*T2. Der gælder N'(t) = k*N(t)


Skriv et svar til: Fordoblingskonstant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.