Matematik

Isoler

16. september 2015 af stxo (Slettet) - Niveau: C-niveau

1) Isoler m i følgende ligning: p = m / V

Mit bud:

V * p = m / V * V

V * p = m

2) Isoler V i følgende ligning: p = m / V

Mit bud:

V * p = m / V * V

p / V * p = m / p

v = m / p

Kan det passe? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2015 af Heptan

Der er noget galt i anden linje:

V * p = m / V * V

p / V * p = m / p

v = m / p


Svar #2
16. september 2015 af stxo (Slettet)

V * p = m / V * V

V * p / p = m / p 

V = m / p.

Hvad med nu?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2015 af Heptan

Korrekt


Skriv et svar til: Isoler

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.