Matematik

Statistik, brug for hjælp til opgave c og d

19. september 2015 af MiaBjerg10 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Ved ikke helt hvordan opgave c og d skal løses, har brug for hjælp :)

På forhånd tak :)

Vedhæftet fil: Udklip 2.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. september 2015 af mette48 (Slettet)

Ud af de 800+75 er 75 lærere

ud af 140 bør 140/875*75 være lærere =

ud af 30 lærere er 30*60/100 positive =

ud af 110 elever er 110*40/100 positive =

ud af 140 personer er  +  positive =

i % er    /140*100 % positive


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. september 2015 af peter lind

c) Der bør være en lige så stor andel lærere i stikprøven, som andelen af lærere på skolen, så find andelen af lærere på skolen

d) Brug at P(A) = P(A|B)P(B)+P(A|C)*P(C)  A det forventede antal B og C  henholdsvis lærere og elever


Skriv et svar til: Statistik, brug for hjælp til opgave c og d

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.