Matematik

cm og meter

19. september 2015 af Sofusfelix (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Hej.

Har en mur, som er bygget i forbandt med 2 løbere og en kop , 2 løbere og en kop osv. Der er lodret fuge på 12 mm bred- 3 stk. Et forbandt alt i alt 60 cm lang.

Murens længde kan beregnes med formlen y=60x-1,2

Hvor lang bliver en mur  bygget af 15 forbandter: y=60 *15- 1,2 = 898,9 cm ???? Er det rigtigt?

Er i tvivl om hvordan jeg regner ud hvor mange forbandter der skal bruges til en mur på ca. 12,6 m?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2015 af hesch (Slettet)

Jeg tror du må forklare/tegne hvad forbandter/løbere/kopper er for noget.

Er du i praktik som murer, eller hvad?


Svar #2
19. september 2015 af Sofusfelix (Slettet)

Ha ha- nej matematik afl. Se mine tidl. ?

Skriv et svar til: cm og meter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.