Matematik

Ekstrema

19. september 2015 af lolpige (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen.

Jeg sidder med en aflevering, og jeg har nogle spørgsmål omkring ekstrema. Det eneste problem jeg har, er at jeg har glemt hvordan jeg skal stille det op i en opgave, så please hjælp mig!  


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. september 2015 af mette48 (Slettet)

f(x) = ........

Ekstrema for f(x) fås når f*(x) = 0

f'(x)= .........

f'(x) = 0

ligningen løses


Skriv et svar til: Ekstrema

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.