Engelsk

Rette min stil?

20. september 2015 af Brainyy (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogle der evt. vil rette min stil og fortælle hvorvidt den er sammenhængende? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. september 2015 af al1232 (Slettet)

Logic smart = logically smart

About the societies expectations = about society's expectations. Society = ental, societies = flertal.
Husk også, at der skal aldrig ''the'' foran ''society'' på engelsk, som der skal på dansk, når du taler generelt om samfundet. Taler du om ét bestemt slags samfund, hvor det er underforstået, hvad for et samfund det er, så må du gerne sætte ''the'' foran. Gælder i øvrigt også ved ord som ''nature''. 
Eks: In ancient Rome, soldiers who were called centurions protected the society. Underforstået her, at ''the'' er Roman.


Skriv et svar til: Rette min stil?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.