Fysik

Har virkelig brug for hjælp til opgave c

24. september 2015 af MiaBjerg10 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Nogen der ved hvordan opgave c skal løses?? 

Accelarationen har jeg fået til 16 m/s^2

Den har jeg fundet ved at sige a=f/m = 40N/2.5kg = 16 m/s

Men jeg ved ikke hvad jeg efterfølgende skal gøre :)

Tak på forhånd

Vedhæftet fil: Fysik opgave.docx

Svar #1
24. september 2015 af MiaBjerg10 (Slettet)

Hovsa accelarationen hører ikke til denne opgave! men har stadigvæk brug for hjælp til at løse c :)


Brugbart svar (0)

Svar #2
24. september 2015 af peter lind

Arbejde = Fgnidning*s = kinetisk energi af tog.  s er bremselængden


Skriv et svar til: Har virkelig brug for hjælp til opgave c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.