Matematik

er gået kold ligningshjælp

28. september 2015 af anetteogjesper (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hjælp jeg er gået kold

Hvordan er det nu jeg reducerer denne:

X * X1/3 * X-2/3


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2015 af PeterValberg

da potensernes rodtal er ens, skal du bare addere eksponenterne (med fortegn).

an·am = an+m

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #2
28. september 2015 af mathon

#0
       Dette er ikke en ligning, men en reduktion.


Brugbart svar (0)

Svar #3
28. september 2015 af 123434 (Slettet)

Du har

x1*x1/3*x-2/3=x1+1/3-2/3=x3/3+1/3-2/3=x2/3


Skriv et svar til: er gået kold ligningshjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.