Kemi

fortynding

28. september 2015 af kjsahdsh (Slettet) - Niveau: A-niveau
Jeg har en 15.3 milli molær opløsning af et stof x. Jeg skal bruge 25 mikro molær af stoffet i en 200 mikro liter beholder. Hvor stor en volumen skal jeg bruge af mit stof?

Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2015 af mathon

Du har
                   V\cdot (15{,}3\cdot 10^{-3}\; M)=(200\cdot 10^{-6}\; L)\cdot (25{,}0\cdot 10^{-6}\; M)


Skriv et svar til: fortynding

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.