Matematik

Potensfunktion, b er y-værdien når x=1 hvorfor?

28. september 2015 af 123434 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Kan ikke huske hvorfor?

Det ville være en stor hjælp, hvis der lige var en, som lige kunne forklare årsagen

Tusind tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. september 2015 af mathon

Potensfunktion:
                                 f(x)=b\cdot x^a

                                 f(1)=b\cdot 1^a=b\cdot 1=b


Svar #2
28. september 2015 af 123434 (Slettet)

Tusind tak


Skriv et svar til: Potensfunktion, b er y-værdien når x=1 hvorfor?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.