Matematik

Bestem areal under graf med ubekendt forskrift?

28. september 2015 af soilldl22 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg har givet 2 funktioner F(x) og f(x) som er indtegnet i et korodinatsystem.

Funktionen F er en stamfunktion til f. så:

F(x)=\int f(x)dx+k

på funktionen f(x) er der et areal under grafen.. som går fra intervallet x=0 til x=10. Jeg skal bestemme arealet under denne graf, men jeg får ikke oplyst nogen forskrift til begge funktioner?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. september 2015 af peter lind

Er der ikke flere oplysninger i opgaven for eks. funktionsværdier ?


Skriv et svar til: Bestem areal under graf med ubekendt forskrift?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.