Matematik
Intervalstørrelse
30. september 2015 af
ZeynepK (Slettet)
-
Niveau: 8. klasse
Hjælp til intervalstørrelse?
Hvad betyder det?
Og det skal starte på 20.000?
Jeg har søgt ind på billeder for at forstå ordenligt? Teksten lyder sådan:
Indsæt Trekantområdets byer i en tabel med en intervalstørrelse på 20.000
Hvad betyder det?
Og det skal starte på 20.000?
Jeg har søgt ind på billeder for at forstå ordenligt? Teksten lyder sådan:
Indsæt Trekantområdets byer i en tabel med en intervalstørrelse på 20.000
Svar #1
30. september 2015 af PeterValberg
Der tænkes sikkert på antal indbyggere...
20000 - 40000
40000 - 60000
osv...
Svar #3
30. september 2015 af ZeynepK (Slettet)
Fredericia= 36.843
Middelfart= 13.266
Vejle= 49.359
Kolding= 54.137
De byer og tal skal jeg bruge.
Hvordan gør jeg så?
Middelfart= 13.266
Vejle= 49.359
Kolding= 54.137
De byer og tal skal jeg bruge.
Hvordan gør jeg så?
Skriv et svar til: Intervalstørrelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
