Matematik

Isolere (enzymkinetik)

13. oktober 2015 af guzbak - Niveau: C-niveau

Hvordan er følgende isoleret til at være [S] = 9 K

0,9 vmax = vmax([S]/km+[S]) => [S] = 9.

Der er her tale om enzymkinetik.

Spørgsmålet lyder at man skal finde substratkoncentrationen når v0 er 90 % af vmax.


Brugbart svar (0)

Svar #1
18. oktober 2015 af LOLZ35 (Slettet)

Det kommer jo an på, hvad værdierne af v0, vmax og Km er. Du skal bruge Michaelis Menten ligningen

Skriv et svar til: Isolere (enzymkinetik)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.