Kemi

koncentration titreres

15. oktober 2015 af jes86 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har fået stillet denne opgave:

10,0 mL svovlsyreopløsning med ukendt koncentration titreres til ækvivalenspunktet med 26,0 mL 0,200 mol/L NaOH(aq).

d) Opskriv et afstemt reaktionsskema for reaktionen.

    Beregn koncentrationen af svovlsyreopløsningen.

Jeg er helt lost på hvordan den skal laves. 

Jeg tror man skal bruge formelen c=n/V men er ikke sikker 

Håber i kan hjælpe. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2015 af mathon

Opskriv den afstemte reaktion.


Brugbart svar (0)

Svar #2
15. oktober 2015 af mathon

        H_2SO_4\; +\; 2\, NaOH\; \rightarrow \; Na_2SO_4\; +\; 2\, H_2O

   molforhold      H2SO4 : NaOH  =  1 : 2  =  1/2 : 1

Opstil titer-mol-ligningen og beregn c(H2SO4).


Svar #3
15. oktober 2015 af jes86 (Slettet)

HVordan vil du gør det? 

Jeg har lidt svært ved at se hvordan jeg skal opstille  titer-mol-ligningen med de info jeg har


Skriv et svar til: koncentration titreres

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.