Matematik

koordinatsystem

15. oktober 2015 af josephinesky (Slettet) - Niveau: B-niveau

Om en lineær funktion g(x) oplyses, at grafen går gennem punkterne A(3,2) og B(4,11). Bestem g(5) og g(8).

Hvad skal jeg gøre?


Brugbart svar (0)

Svar #1
15. oktober 2015 af PeterValberg

bestem hældningskoefficienten a vha. de givne punkter

g(5) = g(4) + a = 11 + a = ....

g(8) = g(4) + 4a = .....

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Svar #2
15. oktober 2015 af josephinesky (Slettet)

Forstår det stadig ikke. hvordan skal man regne den ud? kan du give et eksempel?


Svar #3
15. oktober 2015 af josephinesky (Slettet)

Har fundet ud af det tak for hjælpen!


Skriv et svar til: koordinatsystem

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.