Kemi

Reaktionsligning

15. oktober 2015 af thros (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvordan ser den sure reaktionsligning ud for \left [ Al(H_2O)_6 \right ]^{3+}

Altså \left [ Al(H_2O)_6 \right ]^{3+}\leftrightarrow AlH_1_1O_6^- + H+

eller hvad? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. oktober 2015 af Heptan

\left [ Al(H_2O)_6 \right ]^{3+} \rightleftharpoons \left [ AlOH(H_2O)_5 \right ]^{2+}+H^+


Skriv et svar til: Reaktionsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.