Matematik

Lineære funktioner - forskrifter

19. oktober 2015 af Sl99 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hejsa.. 

hvis to lineære funktioner har forskrifterne f(x) = 48 - 3x og g(x) = 2x + 10

hvad er så løsningen x, hvor de to funktioner er ens og deres grafer skærer hinanden? hvordan finder jeg frem til det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2015 af Eksperimentalfysikeren

Der, hvor de to linier skærer hinanden, er f(x) = g(x).


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. oktober 2015 af mathon

                             f(x) = g(x)

                          48 - 3x = 2x + 10


Skriv et svar til: Lineære funktioner - forskrifter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.