Kemi

StofMængte

19. oktober 2015 af Malik2 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvor meget fast stof skal der afvejes til fremstilling af:

1.     1 L 2,5 M KCl opløsning.

2.    0,3 L 0,11 M Al2SO4 opløsning.

Hjælp.


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. oktober 2015 af mathon

        m=n\cdot M=V\cdot c\cdot M


Skriv et svar til: StofMængte

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.