Matematik

Differential

19. oktober 2015 af yasamin1995 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej jeg sidder med en aflevering men aner ikke hvordan jeg skal lave den. Opgaven lyder således:

x1 = 0    x2 = 5   x3 = 2

Givet funktionen

f(t) = t2 sin(t ) + (x2 + 3) cos ((x3 + 2)t)+ (11 − x1)
Beregn i hånden det 2. ordens Taylorpolynomium f ~(t) for f(t) med udviklingspunkt 0 


Brugbart svar (0)

Svar #1
19. oktober 2015 af peter lind

Hvad er problemet ? Jeg går ud fra at du kender Taylorpolynomiet. Du skal beregne f(0). f'(0) og f''(0) og sætte det ind i formlen for Taylorpolynomiet


Skriv et svar til: Differential

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.