Matematik

Bestemme værdier

20. oktober 2015 af mdkemdekdmek (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej jeg er igang med to opgaver hvor jeg har løst den ene af dem, men sidder fast i 2'eren forstår den ikke

den lyder således

Bestem ved beregning de værdier af t, inden for det viste område på figuren, hvor f(t)=4

forrige opgave lød således Bestem, med udgangspunktet i grafen på figuren, konstanterne, a, ω, k i denne ligning f(t) = a*sin(omega*t)+k

dette fik jeg til f(t) = 2*sin(Pi*t)+3


Skriv et svar til: Bestemme værdier

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.