Matematik

Toppunktsformlen

22. oktober 2015 af Needhelptak (Slettet) - Niveau: B-niveau

I dette afsnit skal du udlede toppunktsformlen T= (-b/2a,-d/4a) for en andengradsfunktion vha. differentialregning.
(Brug f'(x0) = 0 og isolér x0, som bliver toppunktets første koordinat.)


Brugbart svar (0)

Svar #1
22. oktober 2015 af mathon

                  f(x)=ax^2+bx+c\; \; \; \; \; a\neq0

                  f{\, }'(x)=?


Skriv et svar til: Toppunktsformlen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.