Matematik

Opgave 4

24. oktober 2015 af Hansen5000 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Håber nogle kan hjælpe mig.

Opgaven kan ses på billedet. 

Tak på forhånd.

Vedhæftet fil: opgave 4.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #1
24. oktober 2015 af mathon

fra
https://www.studieportalen.dk/forums/thread.aspx?id=1634572

gentages:

En ret linje, der har normalvektor
                                                \overrightarrow{n}=\begin{pmatrix} a\\b \end{pmatrix}  og går gennem punktet P_o(x_o,y_o)
har ligningen
                                                ax+by-(a\cdot x_o+b\cdot y_o)=0


Svar #2
25. oktober 2015 af Hansen5000 (Slettet)

Vil det så se sådan her ud? 

Se billede

Tak på forhånd.

Vedhæftet fil:opgave 4.PNG

Brugbart svar (0)

Svar #3
25. oktober 2015 af Frederikhh98 (Slettet)

:-)


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. oktober 2015 af mathon

Du skal reducere færdig.

 til formen

                   ax+by+c=0


Svar #5
25. oktober 2015 af Hansen5000 (Slettet)

Hvordan vil det se ud i praksis?


Svar #6
25. oktober 2015 af Hansen5000 (Slettet)

?


Brugbart svar (0)

Svar #7
26. oktober 2015 af mathon

#5  #6

En ret linje, der har normalvektor
                                                \overrightarrow{n}=\begin{pmatrix} 2\\3 \end{pmatrix}  og går gennem punktet P(4,-1)
har ligningen
                                                2x+3y-(2\cdot 4+3\cdot (-1))=0

                                                2x+3y+(-5)=0


 



 


Skriv et svar til: Opgave 4

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.