Matematik

Differentialligning

25. oktober 2015 af pashtoon123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej, jeg har fået en opgave der lyder på:

Tegn linjeelementerne for differentielligningen: y'2 = 2y 

Jeg er absolut blank! 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2015 af mathon

Linjeelementer er bittesmå linjestykker
på formen:
                           \left ( x,y,\frac{\mathrm{d} y}{\mathrm{d} x} \right )=\left ( x,y,f{\,}' (x)\right )
                          


Skriv et svar til: Differentialligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.