Matematik

heej

25. oktober 2015 af hjælpsos123456789 - Niveau: 7. klasse

Hej

håber på hjælp til denne opg. da jeg ikke er så god til procent :))

På virksomhed A er der 2410 ansatte, mens der på virksomhed B er 1756 ansatte. Hvor mange flere der ansat på virksomhed A end på virksomhed B, regnet i pro-cent?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2015 af mette48 (Slettet)

ansatte i B * % / 100=ansatte i A - ansatte i B


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2015 af mathon

          1+r=\frac{2410}{1756}=1{,}372

         r=\frac{2410}{1756}=0{,}372=37{,}2\%


Brugbart svar (0)

Svar #3
26. oktober 2015 af mathon

korrektion:

          1+r=\frac{2410}{1756}=1{,}372

         r=0{,}372=37{,}2\%


Skriv et svar til: heej

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.