Matematik

Realkredit

25. oktober 2015 af Ebombe (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Et hus står til 1500000 kr. 75% af dette beløb skal finanseres ved hjælp af realkreditlån, men de øvrige 25% skal finanseres ved opsparing eller et banklån. 

Hvad menes der med det, og hvordan kan jeg regne det ud?


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. oktober 2015 af mathon

realkreditlån:
                       (1{,}5\cdot 10^6)\cdot 0{,}75                  

realkreditlån:
                       (1{,}5\cdot 10^6)\cdot 0{,}25


Brugbart svar (0)

Svar #2
25. oktober 2015 af mette48 (Slettet)

realkreditlån,           Et hus 75% af 1500000 kr.  1500000*75/100 kr

øvrige 25%                        25% af 1500000 kr  = 1500000*25/100 kr


Svar #3
25. oktober 2015 af Ebombe (Slettet)

Tak for hjælpen :).
Hvis jeg vælger, at jeg skal betale realkreditlånet af med en rente på 2%, hvordan kan jeg så finde ud af, hvor mange år der kommer til at gå, før lånet er betalt færigt?


Brugbart svar (0)

Svar #4
25. oktober 2015 af mette48 (Slettet)

Der er ikke oplysninger nok til at kunne besvare dit spørgsmål

Gæld ved start              1500000 kr

rente efter 1 år              1500000*2/100   hvis der tilskrives rente hvert hele år

 rente efter ½ år            1500000/100 hvis der tilskrives rente hvert halve år                          

afdrag betales hvert år eller hvert halve på eller hver måned, beløbets størrelse afhænger af hvor tit der betales

oftest beregner banken beløbet så rente+afdrag er samme beløb ved hver indbetaling.

disse udregninger kan laves i et regneark


Skriv et svar til: Realkredit

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.