Matematik

Cirkelbue

26. oktober 2015 af mrsawyoshit (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hey, jeg har følgende:

Er der nogen der kan hjælpe med d & e - Tak :) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2015 af mathon

                 \overrightarrow{r(t)}=\begin{pmatrix} 1\\3 \end{pmatrix}+(-1)\begin{pmatrix} \cos(-t)\\ \sin(-t) \end{pmatrix}\; \; \; \; \; \; 1\leq t\leq 2

b)
            radius=1

                               


Skriv et svar til: Cirkelbue

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.