Matematik

Forstørrelsesfaktoren

26. oktober 2015 af Batman9mom (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan udregner jeg dette?


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. oktober 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. oktober 2015 af peter lind

Se på størrelsesforholdet mellem a og a1


Svar #3
26. oktober 2015 af Batman9mom (Slettet)

a=6
a1=18

differencen er 12

??


Brugbart svar (0)

Svar #4
26. oktober 2015 af 123434 (Slettet)

3#

k=a1/a=18/6=3

A1B1C1's sidelængder er altså 3 gange større end ABC's

Forstørrelsesfaktoren er 3


Skriv et svar til: Forstørrelsesfaktoren

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.