Matematik

Mathcad prime 3.0

26. oktober 2015 af wulff0605 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Nogle som kan fortælle mig hvad et ! betyder og gør? har mødt det flere steder uden sandsynligheds beregning men kan ikke finde nogle steder der stå hvad det gør og betyder

På forhånd mange tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
26. oktober 2015 af hesch (Slettet)

Een af anvendelserne  for "!" er "fakultet".  En anden er "not" inden for logik.

5! = 5*4*3*2.  A = true   →   !A = false.

Jeg ved ikke hvad Mathcad bruger det til.


Skriv et svar til: Mathcad prime 3.0

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.