Kemi

oxidationstrin

28. oktober 2015 af mbn89 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvordan er det man bestemmer oxidationstrin for sammensatte molekyler, f.eks. CH3OH ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. oktober 2015 af mathon

    CH_3OH=\mathbf{\color{Red}H}\overset{\textbf{-1}}{C}H_2OH
hvor \mathbf{\color{Red} H} almindeligvis regnes for et radikal.

CH_3OH=R\overset{\textbf{-1}}{C}H_2OH


Brugbart svar (1)

Svar #2
28. oktober 2015 af Heptan

#1 Når R = H er OT = -2


Svar #3
28. oktober 2015 af mbn89 (Slettet)

Jeg mente nok oxidationstal. Men søger hvordan man gør og ikke et resultat.


Brugbart svar (0)

Svar #4
28. oktober 2015 af Heptan

#3 Hvad er forskellen?


Brugbart svar (0)

Svar #5
28. oktober 2015 af Heptan

                 

Vedhæftet fil:Oxidationstrin (a).JPG

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. oktober 2015 af Heptan

(fortsat)

                  

Vedhæftet fil:Oxidationstrin (b).JPG

Brugbart svar (0)

Svar #7
29. oktober 2015 af mathon

#2
       Hvis CH_3OH opfattes som RCH_2OH er OT for C \mathbf{\color{Red} -1}

       Hvis CH_3OH opfattes "under et" er OT for C \mathbf{\color{Magenta} -2}


Skriv et svar til: oxidationstrin

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.