Matematik

Variabel sammenhæng

28. oktober 2015 af helppppp (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej :)

Hvis jeg har denne variable sammenhæng: 12+4y=8x, og skal gøre rede for, at det faktisk er en lineær sammenhæng - kan jeg så skrive den om til 4y=8x+12? og kan jeg derefter dividere ALLE ledene med 4, for at der vil stå y i stedet for 4y, så hele forskriften vil hedde y=2x+3??

Og så lige til sidst - er variabel sammenhæng det samme som en lineær sammenhæng???

Tak på forhånd


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. oktober 2015 af StoreNord

forskriften vil hedde y=2x+3

Ja det første er helt rigtigt.

Hvad angår variabel sammenhæng, har jeg aldrig hørt om dette. Men hvis nu der stod x2 , var der nok sammenhæng ved hjælp af variablen x. Men så er sammenhængen ikke "lineær".


Skriv et svar til: Variabel sammenhæng

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.