Matematik

vektorer - find punkt e

29. oktober 2015 af Ellapigen (Slettet) - Niveau: A-niveau

nogle der kan hjælpe med at finde punktet E i den vedhæftede fil. Får det selv til (9,4)

Vedhæftet fil: Opgave 1.docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. oktober 2015 af mathon

        \overrightarrow{OE}=\overrightarrow{CD}=\overrightarrow{OD}-\overrightarrow{OC}=\begin{pmatrix} 3\\-6 \end{pmatrix}-\begin{pmatrix} -1\\3 \end{pmatrix}=\begin{pmatrix} 4\\-9 \end{pmatrix}

        E(4,-9)


Svar #2
29. oktober 2015 af Ellapigen (Slettet)

men det er jo tværvektoren for den?


Skriv et svar til: vektorer - find punkt e

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.