Fysik

Shiiitt det bare ikke mig please venner help.

30. oktober 2015 af Tralala123 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hastigheden v kan findes ud fra strækningen ?s og tiden ?t ved hjælp af formlen ?? = ??? ??? 
a) Isolér ?s i ligningen. b) En bil kører med hastigheden 78 km/t i 38 minutter. Hvor langt når bilen? 
OPGAVE 3  
a) En snegl bevæger sig 320 cm på 38 minutter. Hvor stor er sneglens hastighed? Angiv svaret i enheden meter i timen. b) Et F-16 fly har en tophastighed på 2410 km/t. Hvor langt kommer flyet på 24 s? 
OPGAVE 4 
En klump rent sølv vejer 785 gram. Bestem klumpens volumen i enheden cm3 . 


Brugbart svar (0)

Svar #1
30. oktober 2015 af GalVidenskabsmand (Slettet)

v = s/t  <=>

s = v*t

b)

38 min = 38/60 t, så

s = 78 km/t * 38/60 t = ....t

Opg 3

a)

320 cm = 3,20 m

38 min = 38/60 t

v = 3,20 m / ( 38/60 t) = .... m/t

b)

24 s = 24/(60*60) t

s = 2410 km/t * 24/(60*60) t = .... km

Opg 4

Sølvs massefylde: 10,49 g/cm3

V = 785 g / (10,49 g/cm3 ) = ... cm3


Skriv et svar til: Shiiitt det bare ikke mig please venner help.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.