Bioteknologi

Beregn stofmængden af dannet butansyre

01. november 2015 af SpY2134 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej jeg har brug for hjælp til en opgave, jeg ved ikke rigtigt hvordan jeg skal beregne det.

Opgaven lyder: 

Figur 5 er en tabel: Tilsat volumen af 0,1 M NaOH frem til ækvivalenspunktet

Uden orlistat = 17,2 mL

Med orlistat = 12,3 mL

Beregn stofmængde af dannet butansyre ud fra resultaterne fra forsøgene vist i figur 5

Håber nogen der kan hjælpe


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2015 af Heptan

Brug formlen n = cV

Uden orlistat: n = 0,1 M · 0,0172 L = 0,00172 mol

Med orlistat: n = ...


Skriv et svar til: Beregn stofmængden af dannet butansyre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.