Matematik

Trekanter beregn højden

02. november 2015 af Batman9mom (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvordan beregner jeg højden udfra de givne oplysninger?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. november 2015 af mathon

                      \frac{1}{2}h_c\cdot c=T

                      h_c=\frac{2T}{c}


Svar #2
02. november 2015 af Batman9mom (Slettet)

0,5*5*24=60
??


Svar #3
02. november 2015 af Batman9mom (Slettet)

hc =60

?


Brugbart svar (1)

Svar #4
02. november 2015 af mathon

                      h_c=\frac{2T}{c}=\frac{2\cdot 36}{24}


Svar #5
02. november 2015 af Batman9mom (Slettet)

hc=3

?


Brugbart svar (0)

Svar #6
02. november 2015 af 123434 (Slettet)

Ja, højden giver 3

A=h*g*1/2   Arealet for trekanter

A=hc*c*1/2  c er grundlinjen i trekant ABC

Vi ved, at A=36 og c=24

36=hc*24*1/2

36=hc*12

hc=36/12=3


Skriv et svar til: Trekanter beregn højden

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.