Kemi

pks

02. november 2015 af Mie12345678 (Slettet) - Niveau: B-niveau

hvis man har en værdi på 3,82 er det en svag syrer eller en stærk syrer? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. november 2015 af mathon

-1{,}74<pK_s<4  indikerer middelstærk syre.


Svar #2
02. november 2015 af Mie12345678 (Slettet)

Hvilken Formel skal jeg bruge for at regne stofmænhdekoncentration af en mælkesyre, jeg har fået af ved at en pH lægger på 2,46

Brugbart svar (0)

Svar #3
02. november 2015 af mathon

                x_s\cdot c_s=\frac{1}{1+10^{\, pH-pK_s}}\cdot c_s


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. november 2015 af mathon

             x_s\cdot c_s=\frac{1}{1+10^{\, 2,46-3,86}}\cdot c_s=0{,}96\cdot c_s


Skriv et svar til: pks

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.