Kemi

Reaktionsskema

03. november 2015 af mike1994 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hjælp til at afstemme dette reaktionsskema korrekt:

KCl + Na_{3}\left [ Co(NO_{2}) \right_{6} ] \rightarrow K_{2}Na\left [ Co(NO_{2})_{6} \right ]

Jeg ville gerne sige 

3 KCl + Na_{3}\left [ Co(NO_{2}) \right_{6} ] \rightarrow K_{3}\left [ Co(NO_{2}) \right _{6}] + 2NaCl 

men så får jeg ikke det produkt, jeg skal have. Jeg skal have produktet som i det første reaktionsskema, dannet ud fra kaliumchlorid og natriumhexanitrocobaltat. 

Kan jeg tage 2 KCl og så få produktet + Cl? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. november 2015 af mathon

             2\, KCl + Na_{3}\left [ Co(NO_{2}) \right_{6} ] \rightarrow\; K_{2}Na\left [ Co(NO_{2}) \right_{6} ]\; +\; 2\, NaCl


Svar #2
03. november 2015 af mike1994 (Slettet)

Nå ja.. Selvfølgelig.. Tak! 


Skriv et svar til: Reaktionsskema

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.