Matematik

Omskriv til en rod

04. november 2015 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: C-niveau

Jeg har fået det her for og hved ikke hvordan man gør.

Vedhæftet fil: ssrredrtdfdrgsegsf.png

Brugbart svar (1)

Svar #1
04. november 2015 af Heptan

\sqrt[5]{3}\cdot \sqrt[5]{6}\cdot \sqrt[5]{9} =\sqrt[5]{3\cdot 6\cdot 9}=...


Svar #2
04. november 2015 af TingleFinger (Slettet)

#1

\sqrt[5]{3}\cdot \sqrt[5]{6}\cdot \sqrt[5]{9} =\sqrt[5]{3\cdot 6\cdot 9}=...

Gir det så 5^rod162?


Brugbart svar (1)

Svar #3
04. november 2015 af fosfor (Slettet)

ja


Skriv et svar til: Omskriv til en rod

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.