Biologi

Secernere og syntetisere

04. november 2015 af BoutonsEnPassage (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hvad er forskellen på "at secernere" og "at syntetisere"? Her tænker jeg på cellers egenskaber.. 


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. november 2015 af mathon

secernere = udskille/afsondre
syntetisere = opbygge/producere


Brugbart svar (1)

Svar #2
04. november 2015 af DrNielsen

Syntese = opbygning af eksempelvis protein i en celle. Dette protein kan så processeres inde i cellen og secerneres(udskilles) ud på eksempelvis en overflade som et sekret :-)


Svar #3
10. november 2015 af BoutonsEnPassage (Slettet)

Mange tak for svar. :) 


Skriv et svar til: Secernere og syntetisere

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.