Matematik
Ligning
05. november 2015 af
Mm98
-
Niveau: A-niveau
Hej, jeg skal have hjælp til hvordan man regner disse regnestykker ud.
20b + 4A= 167
35b +2A=246
20b + 4A= 167
35b +2A=246
Svar #1
05. november 2015 af PeterValberg
To ligninger med to ubekendte :-)
Se video nr. 20 på denne [ VIDEO-LISTE ] fra FriViden.dk
Skriv et svar til: Ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
