Matematik

Homogenous differential equation

05. november 2015 af stargirl5 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej.  I denne opgave skal jeg finde den genrelle løsning x'=AFx

hvis \lambda_{1} \ og \ \lambda_{2} er reele og forskellige.

Her er matrix AF:

A_{F}=\begin{pmatrix} 0 & 1\\ -K_{1} & -K_{2} \end{pmatrix}

og x' er:

x'(t)=\begin{pmatrix} 0 & 1\\ -K_{1} & -K_{2} \end{pmatrix} \cdot x

og det oplyses at konstanterne K1 og K2 er relateret til egenværdierne som :

K_{1}=\lambda_{1}\cdot\lambda_{2} \\ K_{2}=-(\lambda_{1}+\lambda_{2})

Håber nogen kan hjælpe.


Skriv et svar til: Homogenous differential equation

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.