Matematik

Decimatal mm.

10. november 2015 af Amelia02 (Slettet) - Niveau: 7. klasse

Beregn og angiv svaret som decimaltal:

1/10 + 2,4= ?

Er det forkert regnet, hvis jeg har fået det til 12.4?


Brugbart svar (1)

Svar #1
10. november 2015 af Eksperimentalfysikeren

JA, der er forkert.

1/10 i decimalform er 0,1


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2015 af mette48 (Slettet)

1/10 + 2,4=                1/10 = 0,1

0,1 + 2,4 =

2,5


Skriv et svar til: Decimatal mm.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.