Matematik

Jacobsstaven

10. november 2015 af Batman9mom (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjælp til udregning af disse opgaver. Jeg er ret usikker på hvordan man gør..


Svar #1
10. november 2015 af Batman9mom (Slettet)


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. november 2015 af PeterValberg

Benyt, at der er tale om ligedannede (ensvinklede) trekanter.

\frac{a}{b}=\frac{a'}{b'}

indsæt kendte værdier og bestem a' (læg øjenhøjden til og du har træets højde)

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. november 2015 af PeterValberg

Samme fremgangsmåde

- - -

mvh.

Peter Valberg
(YouTube)


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. november 2015 af mette48 (Slettet)

Du har 2 ensvinklede trekanter

forholdet mellem siderne er

a'/a=b'/b           indsætter de kendte længder

a'/0,12 = 41,0/0,30   gang med 0,12 på begge sider

a'= 41,0*0,12/0,30


Skriv et svar til: Jacobsstaven

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.