Kemi

opløselighedsprodukt Ca(OH)_2

10. november 2015 af frederikriber (Slettet) - Niveau: B-niveau

hej jeg har nogle problemer når jeg jeg sammen ligne mine resultater fra et forsøg med opløselighedsprodukt.

problemet er at når jeg for min udregninger giver det ikke det jeg for min tabelværdi til:

min udregning hedder:

K_O=[Ca^2+]*[OH]^2

K_O=[0,0225]*[0,45]^2

men når jeg regner det giver det 0,00456mol/L

men det skal rigtig give 1,712mol/L 

hvordan kan det være at jeg ikke får det samme


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. november 2015 af mathon

              K_O=(0{,}0225\; M)\cdot (0{,}\mathbf{\color{Red} 0}45\; M)^2=4{,}55625\cdot 10^{-5}\; M^3


Skriv et svar til: opløselighedsprodukt Ca(OH)_2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.