Matematik

Differtialkvotient

16. november 2015 af Martinjensen2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Kan det passe at Differtialkvotienten af dette  er ?


Brugbart svar (1)

Svar #1
16. november 2015 af mathon

Differentialkvotient

                                    \left ( 3x-\frac{3}{4} \right ){}'=3


Svar #2
16. november 2015 af Martinjensen2 (Slettet)

Hvordan er du kommet frem til det? 


Brugbart svar (1)

Svar #3
16. november 2015 af mathon

       \left ( 3x^1-\frac{3}{4}\cdot x^0 \right ){}'=3\cdot 1\cdot x^{1-1}-\frac{3}{4}\cdot 0\cdot x^{0-1}=3\cdot x^0-0=3\cdot 1=3


Skriv et svar til: Differtialkvotient

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.