Matematik

Bestem en ligning for parablen og indtegn parablen i et koordinatsystem.

19. november 2015 af TingleFinger (Slettet) - Niveau: C-niveau

Red mig.

Vedhæftet fil: opgave 5.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
19. november 2015 af peter lind


Brugbart svar (0)

Svar #2
19. november 2015 af peter lind

Vælg koordinatsystem hvor den vandrette akse ligger i vandoverfladen. Du har nu p(-59) = p(59) = 0 og p(0) = 118


Svar #3
19. november 2015 af TingleFinger (Slettet)

#2

Vælg koordinatsystem hvor den vandrette akse ligger i vandoverfladen. Du har nu p(-59) = p(59) = 0 og p(0) = 118

jeg forstår ikke helt hvad du mener


Brugbart svar (0)

Svar #4
19. november 2015 af Soeffi

#0. Det er en fordel at lægge x-aksen i vandoverfladen og y-aksen i midten.

Her vil gælde at c = 118 m og b = 0. a kan findes som 4·højde/(bredde)2.

Vedhæftet fil:Untitled.png

Skriv et svar til: Bestem en ligning for parablen og indtegn parablen i et koordinatsystem.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.